Noutati

OMUL GOSPODAR RECICLEAZA, SIGUREC MOBIL PREMIAZA

Green Group și Ecotic dau startul la curățenia de iarnă cu serviciul SIGUREC MOBIL de colectare a electronicelor vechi.

Greenweee International investeste in infrastructura de colectare SIGUREC

Guvernul norvegian, prin Granturile Norvegiene, a co-finanțat cu 1,1 milioane de euro un proiect de colectare a deseurilor reciclabile implementat de compania GreenWEEE International S.A.,  a carui valoare totala se ridica la 2,6 milioane de euro. 

Finantare Norvegiana obtinuta de Total Waste Management pentru colectare

Guvernul norvegian, prin Granturile Norvegiene, a co-finantat cu 1,4 milioane de euro un proiect de colectare a deseurilor reciclabile de la populatie, implementat de Total Waste Management, a carui valoare se ridica la 4 milioane de euro.

 

Colectare de becuri cu premii la statia SIGUREC

Green Group organizează împreună cu Asociația Recolamp campania cu premii pe loc „ȚI S-A ARS UN BEC, HAI LA SIGUREC” pentru încurajarea colectării becurilor uzate.  Campania se desfășoară la stațiile aflate la magazinele cora PANTELIMON, București și Auchan Baia Mare.

Greentech investeste in dezvoltarea proiectului SIGUREC

Guvernul norvegian, prin Granturile Norvegiene, a co-finantat cu 1,09 milioane de euro un proiect de colectare a deseurilor reciclabile implementat de  compania GreenTech SA,  a carui valoare totala se ridica la 2,3 milioane de euro.

Greenweee International – operator autorizat WEEELABEX

Compania GreenWEEE International S.A. devine singura fabrica din Romania care primeste certificarea WEEELABEX pe doua fluxuri, pentru tratare si procesare la cele mai inalte standarde ale deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

 

GreenFiber International investeste 35 milioane de euro in a treia fabrica de fibra sintetica in Romania

Compania GreenFiber International, parte din grupul integrat de reciclare Green Group, investește 35 milioane de EUR în a treia capacitate de producție de fibră sintetică din 100% material reciclat. În urma investiției, compania devine cel mai mare producător european pe acest segment.

Parteneri in proiectul unic la nivel national – Acordul Voluntar

In data de 24 februarie companiile Green Group - Greentech S.A. si Greenweee International S.A. - au semnat la Floresti, in judetul Cluj, primul Acord Voluntar, unic la nivel national, pentru implementarea sistemelor SIGUREC, cu ajutorul carora comuna sa devina prima localitate din Romania care isi indeplineste tinta de reciclare asumata la nivel national.

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Proiectul SIGUREC vine cu o noutate pentru cei care au un comportament prietenos cu mediul: aplicația pentru mobil, care oferă utilizatorilor și serviciul de preluare a deșeurilor direct de acasă.
 
Profilul companiei
Companii Green Group
Colectare si reciclare

Cariere

Esti interesat de o cariera profesionala in cadrul companiei Green Group?

Aici poti gasi toate posturile disponibile.

Retele de socializare

Urmareste-ne pe:

icon linkedinfacebook-button

logo greentech logo greenfiber logo greenweee logo greenlamp logo greenglass logo twm